Cégtörténet Termékek Kezelések A 24 Lépéses Masszázs Forgalmazók Online Shop Kapcsolat

 

A ROSA GRAF 24 LÉPÉSES MASSZÁZS:

A ROSA GRAF 24 LÉPÉSES MASSZÁZS széleskörű, az egész arc, nyak, hát, kar és a dekoltázs izomzatára és az degvégződésekre kidolgozott 24 lépéses rendszer. Jótékony hatással van az arc IZOMZATÁRA, az IDEGVÉGZŐDÉSEKRE, a VÉR és NYIROK KERINGÉSRE.

A ROSA GRAF 24 LÉPÉSES MASSZÁZS rendszere egy 20-25 perces páratlan varázslat, amely feltölti a lelket, fokozza a szépséget, a harmóniát és visszaadja az egyensúlyt test és lélek között.

A mechanikai inger hatására, amelyet a ROSA GRAF 24 LÉPÉS MASSZÁZS során alkalmazunk, javul a vérellátás, ezáltal a szövetek oxigén és tápanyagellátása is. Továbbá javul a keringés is és a fáradtság tünetei csökkennnek.

 

A masszázs hatására a bőrben vérbőség keletkezik, közben emelkedik a bőr hőmérséklete. Értágító hatású kémiai anyagok termelődnek, fokozódik a vérkeringés, ezáltal az anyagcsere. A mechanikai hatásra gyorsul a szarupikkelyek leválása, így a hám sejtjei is megújulnak. A rendszeresen masszírozott bőr edzettebbé, a külső hatásokkal szemben ellenállóbbá válik.

A bőr rugalmasságát, üdeségét biztosító kötőszövet életműködése fokozódik, sejtjei, rostjai megújulnak. Az öregedés folyamatai később, lassabb ütemben következnek be!!!

A masszázs hatása az izomzatra főként az anyagcsere meggyorsításán alapszik. A bomlástermékek eltávozása megszünteti a fáradtság érzését.

Az oxigénnel, tápanyagokkal bőven ellátott izom jól működik, tónusát, erejét még idősebb korban is megőrzi. Masszázs hatására javul a bőr tónusa, visszanyeri rugalmasságát, ragyogását. A mimikai ráncok, barázdák mélysége csökken. A masszázs során olyan kapillárisok is bekapcsolódnak a keringésbe amelyek nyugalomban voltak. Rendszeres masszázs után fokozódik a bőr rugalmassága.

A masszázs mechanikai hatást gyakorol a bőrre és az alatta lévő szövetekre. Az így kialakult vérbőség főleg a mechanikai ingerek idegrendszerre gyakorolt hatásán alapszik. A külső ingerek a végkészülékek és az érző rostok közvetítésével az idegközpontokra hatnak, melyek válaszképpen megindítják a szervezet védekezési és alkalmazkodási folyamatait.

Az idegimpulzusok és a vérben, szövetekben megjelenő vegyi anyagok hatására kitágulnak az erek. A masszázs gyenge mechanikai ingerei az idegrendszer közvetítésével helyi vérbőséget idéznek elő a szövetekben, melynek eredményeképpen a tápanyagok és a bomlástermékek gyorsabban kicserélődnek, a sejtek életműködése fokozódik, a szövetek megújulnak.
 

„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek!
Ennyi az egész.”

 (Zen bölcsesség)

 

 

A kozmetikus a ROSA GRAF 24 LÉPÉSES MASSZÁZS mozdulatai során visszaadja a vendég egyensúlyát, amely elengedhetetlen a jó közérzethez. A masszázs az ÉLET ÚTJÁNAK a része, ahol… a nyugalom, a harmónia, a jó közérzet, az öröm együtt járnak.

 
 
  Professzionális oldalak   Jogi nyilatkozat   Impresszum