A 24 lépéses  ROSA GRAF masszázs

A ROSA GRAF 24 lépéses masszázs széleskörű, az egész arc, nyak, hát, kar  és a dekoltázs izomzatára és az idegvégződésekre kidolgozott 24 lépéses  rendszer, egy 20-25 perces páratlan varázslat, amely feltölti a lelket, fokozza  a szépséget, a harmóniát és visszaadja az egyensúlyt test és lélek között.

A mechanikai inger hatására, amelyet a masszázs során alkalmazunk, javul a  vérellátás, ezáltal a szövetek oxigén és tápanyagellátása is, továbbá a keringés  is, a fáradtság tünetei csökkennek. A masszázs hatására a bőrben vérbőség  keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete. Értágító hatású kémiai anyagok  termelődnek, fokozódik a vérkeringés, ezáltal az anyagcsere. A mechanikai hatásra  gyorsul a szarupikkelyek leválása, így a hám sejtjei is megújulnak. A rendszeresen  masszírozott bőr edzettebbé,a külső hatásokkal szemben ellenállóbbá válik.

A bőr rugalmasságát, üdeségét biztosító kötőszövet életműködése fokozódik,  sejtjei, rostjai megújulnak. Az öregedés folyamatai később, lassabb ütemben  következnek be! 

A masszázs hatása az izomzatra főként az anyagcsere meggyorsításán alapszik. A méreganyagok eltávozása megszünteti a fáradtság érzését.  

Az oxigénnel, tápanyagokkal bőven ellátott izom jól működik, tónusát, erejét  még idősebb korban is megőrzi. Masszázs hatására javul a bőr tónusa, visszanyeri  rugalmasságát, ragyogását. A mimikai ráncok, barázdák mélysége csökken. A  masszázs során olyan kapillárisok is bekapcsolódnak a keringésbe amelyek  nyugalomban voltak. A rendszeres masszázs után fokozódik a bőr rugalmassága,  a tápanyagok és a bomlástermékek gyorsabban kicserélődnek, a sejtek  életműködése fokozódik, a szövetek megújulnak. 

A kozmetikus a ROSA GRAF 24 lépéses masszázs relaxáló mozdulatai során  visszaállítja a vendég testi és lelki egyensúlyát, amely elengedhetetlen a jó  közérzethez. A masszázs az ÉLET ÚTJÁNAK a része, ahol a nyugalom, a harmónia,  a jó közérzet, és az öröm együtt járnak. 

„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek!  Ennyi az egész.” 

(Zen bölcsesség)