A ROSA GRAF MÁRKA INDULÁSA

A német „ROSA GRAF” kozmetikumok 1926-ban indultak világhódító útjukra és, azóta is változatlanul kiemelkedő helyet foglalnak el a professzionális szépségiparban.

A termékek Paul Graf laboratóriumában születtek meg, Lipcsében, Németországban abból a célból, hogy felesége, Rosa Graf asszony híres kozmetikai szalonjában elbűvölje a szépülni vágyó hölgyeket.

Paul és Rosa Graf kezdetben csak néhány arcápolót alkottak, amit később – az igények bővülésével – egy egész bőrápolási család követett. A rövid időn belül híressé vált készítményekkel 1928-ban már a környék kozmetikai szalonjait is ellátták.

A második világháború kitöréséig a Rosa Graf márkanév Németország egész területén ismertté vált. A háború nehézségei – az üzem és a szalon lebombázása – sem állították meg a Graf házaspár terveit, átköltözve Hannoverbe szépségápolási intézetet, kozmetikai iskolát és egy kozmetikai laboratóriumot alapítottak.

AZ ÚJ KORSZAK.
PETRE LÁSZLÓ ÉS AZ INNOVÁCIÓK

Mr. Graf halálát követően felesége 1971-ig önállóan vezette a céget, majd idős kora miatt két kozmetikai vegyésznek a magyar származású Petre László úrnak* és társának, barátjának Volker Heitlandnak úrnak eladta először a kozmetikai laboratóriumot, majd nem sokkal később az iskolát is.

A két elkötelezett szakember Paul és Rosa Graf álmait vitte tovább és az egész világ professzionális kozmetikai piaca számára ismertté tették a Rosa Graf nevével fémjelzett kozmetikumokat.

Az alapítás óta eltelt több mint, 85 év alatt a cég professzionális nagyhatalommá vált. A világ közel 40 országában a Rosa Graf termékek az igényes kozmetikusok és bőrgyógyászok kedvenceivé váltak. A klinikailag ellenőrzött, allergiát nem okozó, állati eredetű hatóanyagokat nem tartalmazó készítmények előírásszerű alkalmazásával eddig soha nem ismert hatásokat érnek el mind a kozmetikusok, mind a készítményeket otthon használó vendégek.

A Rosa Graf cég volt az első, aki vízben oldható kollagént alkalmazott a bőrápolásban (Collastin®), a második a világon, aki kifejlesztette a sejtregeneráló Repair Complex-et, és az első gyártó, aki külön-külön liposzómákba csomagolt UV szűrőket alkalmazott a fényvédő termékekben (SUNTIME®).

A Rosa Graf korszerű termékeiben és komplex kezeléseiben egyesülnek a géntechnika és a biotechnológia tudományának legújabb eredményei a természet emberemlékezet óta ismert gyógyhatású anyagaival.

Magyarországon több mint két évtizede elérhetőek ezek a magas minőségű és kedvező árú készítmények és kezelési módszerek – a szakemberek és a szépülni vágyó vendégek nagy örömére.

AKI JÓL NÉZ KI, JÓL IS ÉRZI MAGÁT!

Megőrizni és elősegíteni a nők természetes szépségét: ez a célunk. A Rosa Graf termékeket a kozmetikai ipar egyik úttörője, Rosa Graf asszony fejlesztette ki a múlt század húszas éveiben.

Azokban az években Rosa Graf az egyik első kozmetikai iskolát vezette Németországban, és a saját receptúrái alapján kozmetikai termékeket készített férjével Paul Graffal, a kozmetikus tanulói számára.

A Rosa Graf termékek mai gyártója a Heitland&Petre GmbH. követi Rosa Graf asszony örökségét.

A csak szalonokban kapható, professzionális termékek széles választéka tökéletes megoldást nyújtanak a természetes szépség megőrzését elősegítő kozmetikusok és vendégeik számára.