A ROSA GRAF MÁRKA INDULÁSA

A német „ROSA GRAF” kozmetikumok 1926-ban indultak világhódító útjukra és, azóta is változatlanul kiemelkedő helyet foglalnak el a professzionális szépségiparban.

A termékek Paul Graf laboratóriumában születtek meg, Lipcsében, Németországban abból a célból, hogy felesége, Rosa Graf asszony híres kozmetikai szalonjában elbűvölje a szépülni vágyó hölgyeket.

Paul és Rosa Graf kezdetben csak néhány arcápolót alkottak, amit később – az igények bővülésével – egy egész bőrápolási család követett. A rövid időn belül híressé vált készítményekkel 1928-ban már a környék kozmetikai szalonjait is ellátták.

A második világháború kitöréséig a Rosa Graf márkanév Németország egész területén ismertté vált. A háború nehézségei – az üzem és a szalon lebombázása – sem állították meg a Graf házaspár terveit, átköltözve Hannoverbe szépségápolási intézetet, kozmetikai iskolát és egy kozmetikai laboratóriumot alapítottak.

Rosa Graf és férje

AZ ÚJ KORSZAK.
PETRE LÁSZLÓ ÉS AZ INNOVÁCIÓK.

Mr. Graf halálát követően felesége 1971-ig önállóan vezette a céget, majd idős kora miatt két kozmetikai vegyésznek a magyar származású Petre László úrnak* és társának, barátjának Volker Heitlandnak úrnak eladta először a kozmetikai laboratóriumot, majd nem sokkal később az iskolát is.

A két elkötelezett szakember Paul és Rosa Graf álmait vitte tovább és az egész világ professzionális kozmetikai piaca számára ismertté tették a Rosa Graf nevével fémjelzett kozmetikumokat.

Rosa Graf asszony a cellei kozmetikai iskolában
Laszlo Petre és Volker Heiltland

Az alapítás óta eltelt több mint, 90 év alatt a cég professzionális nagyhatalommá vált. A világ közel 40 országában a Rosa Graf termékek az igényes kozmetikusok és bőrgyógyászok kedvenceivé váltak. A klinikailag ellenőrzött, allergiát nem okozó, állati eredetű hatóanyagokat nem tartalmazó készítmények előírásszerű alkalmazásával eddig soha nem ismert hatásokat érnek el mind a kozmetikusok, mind a készítményeket otthon használó vendégek.

A Rosa Graf korszerű termékeiben és komplex kezeléseiben egyesülnek a géntechnika és a biotechnológia tudományának legújabb eredményei a természet emberemlékezet óta ismert gyógyhatású anyagaival.

Magyarországon több mint két évtizede elérhetőek ezek a magas minőségű és kedvező árú készítmények és kezelési módszerek – a szakemberek és a szépülni vágyó vendégek nagy örömére.

AKI JÓL NÉZ KI, JÓL IS ÉRZI MAGÁT!

Megőrizni és elősegíteni a nők természetes szépségét: ez a célunk. A Rosa Graf termékeket a kozmetikai ipar egyik úttörője, Rosa Graf asszony fejlesztette ki a múlt század húszas éveiben.

Azokban az években Rosa Graf az egyik első kozmetikai iskolát vezette Németországban, és a saját receptúrái alapján kozmetikai termékeket készített férjével Paul Graffal, a kozmetikus tanulói számára.

A Rosa Graf termékek mai gyártója a Heitland&Petre GmbH. követi Rosa Graf asszony örökségét.

A csak szalonokban kapható, professzionális termékek széles választéka tökéletes megoldást nyújtanak a természetes szépség megőrzését elősegítő kozmetikusok és vendégeik számára.